Anderlecht wil déze dure vogel halen om middenveld te versterken voetbal
voetbal

Anderlecht wil déze dure vogel halen om middenveld te versterken

Anderlecht wil déze dure vogel halen om middenveld te versterken

Na de nederlaag tegen Union dit weekend is het duidelijk dat Anderlecht op het middenveld nog versterking nodig heeft. Er wordt haastig gezocht naar een nieuwe nummer 6, iemand met veel loopvermogen en duelkracht.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Anderlecht de verdedigende middenvelder Amadou Diawara willen wegplukken bij AS Roma. De Guinees zou zelf op zoek zijn naar een andere club aangezien hij de laatste maanden naast de ploeg is gevallen.

In 2019 betaalde Roma nog 21 miljoen aan Napoli voor Diawara. Het talent is er dus wel degelijk. Dat weten ook andere Europese clubs. Zo zouden Lecce en Torino ook interesse hebben om de 25-jarige Diawara deze week nog te strikken.

Door de zware blessure van Adrien Trebel heeft Anderlecht dringend iemand als Diawara nodig. De vraag is nu of ze ook de financiële middelen hebben om deze mooie transfer werkelijkheid te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws