Bom ontploft bij RSC Anderlecht: "Zijn verhaal is ten einde" voetbal
voetbal

Bom ontploft bij RSC Anderlecht: "Zijn verhaal is ten einde"

Bom ontploft bij RSC Anderlecht: "Zijn verhaal is ten einde"

Anderlecht is nog volop bezig met zijn laatste transfers. Daarbij lieten ze ook al weten dat Benito Raman mag vertrekken. En nu lijkt er nog een opvallende naam te moeten vertrekken.

Zo zou Anderlecht na Benito Raman ook Amadou Diawara willen laten gaan. Diawara is sinds vorige zomer aan de slag bij paars-wit maar haalde nooit het gehoopte niveau. De wedstrijd tegen KRC Genk afgelopen weekend zou de druppel geweest zijn. Volgens de Waalse analist Alexandre Teklak lag Diawara namelijk aan de basis van het tegendoelpunt.

"Van iemand als Diawara verwacht je dat hij voor controle zorgt op het middenveld. Daarom viel hij in. Hij beging echter een dubbele fout. Munoz anticipeert op een pass van hem, waarna Diawara hem moet beletten om de voorzet te trappen. Dat deed hij niet. Iedereen kijkt naar Sardella met die kopbal van Tolu, maar de spits van Genk is 20 centimeter groter ... Het is bij Diawara dat de grootste fout ligt", aldus Teklak in La Dernière Heure.

Transfermarkt

Diawara mag dus uitkijken naar een andere club. Toch lijkt het eerder onwaarschijnlijk dat hij nog getransfereerd zal worden. De transfermarkt is in veel landen namelijk al afgesloten. En ook in België wordt op woensdag 6 september de transfermarkt afgesloten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws