'Club Brugge laat Ruud Vormer vertrekken' voetbal
voetbal

'Club Brugge laat Ruud Vormer vertrekken'

'Club Brugge laat Ruud Vormer vertrekken'

Als deze play-offs één iets duidelijk maken, dan is het wel dat Club Brugge niet langer oppermachtig is in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart stevent dan wel af op een nieuwe landstitel, toch staat het op een belangrijk kruispunt.

Als Club Brugge niet wil terugvallen, dan zal het in de zomer flink moeten investeren in nieuw spelersmateriaal. Dat is nu toch wel érg duidelijk. In iedere linie kan Club wel wat versterking gebruiken.

Het is ook kapitein Ruud Vormer niet ontgaan. De Nederlander vierde deze week zijn 33ste verjaardag, maar is nog niet van plan om op zijn lauweren te gaan rusten. Vormer wil nog vlammen met Club Brugge - liefst van al nog enkele seizoenen.

De blauw-zwarte aanvoerder heeft er bij het bestuur dan ook op aangedrongen dat er nood is aan vers bloed. Volgens Vormer kan de huidige groep een stevige kwaliteitsinjectie gebruiken. Concurrentie zou enkele spelers deugd doen en weer naar een hoger niveau kunnen tillen.

Nieuwe Diatta

In dat opzicht wil Vormer vooral versterking op de flanken. Daar is de spoeling momenteel te dun, zo oordeelt de kapitein. Hij droomt van wingers met diepgang. De clubleiding volgt Vormer daar voor de volle honderd procent in. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert gaan in de zomer dan ook aan de eisen van Vormer voldoen.

Een onmiddellijk inzetbare flankspeler is topprioriteit bij Club Brugge. Op Jan Breydel speuren ze de markt af, op zoek naar een nieuwe Krépin Diatta. En het mag wat kosten, dat is duidelijk. Buitenlandse bronnen melden nu al dat Club verschillende spelers op het oog heeft. Vormer zal er alleszins erg blij mee zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws