Club Brugge moet zich haasten om deze transfers vandaag nog af te ronden voetbal
voetbal

Club Brugge moet zich haasten om deze transfers vandaag nog af te ronden

Club Brugge moet zich haasten om deze transfers vandaag nog af te ronden

Het is International deadline day vandaag. Om klokslag middernacht mogen spelers van Belgische clubs niet meer naar het buitenland trekken. Het bestuur van Club Brugge zou graag nog wat spelers zien vertrekken en zal zich dus moeten reppen.

Er lopen al weken geruchten over het vertrek van Jack Hendry en Eder Balanta. Er is wel interesse vanuit het buitenland, maar er kwam vooralsnog geen officieel statement van Club.

Hendry zou uitgeleend worden aan het Italiaanse Cremonense. Volgens Het Laatste Nieuws zou de speler gisteren al zijn medische tests hebben afgelegd. Club Brugge zou ook nog eens 600 000 euro ontvangen voor de verhuur van Hendry.

De onderhandelingen rond de transfer van Balanta verlopen een pak stroever. De Colombiaan zou naar Standard trekken, al blijken zij nu plots toch niet meer geïnteresseerd.

Als Club Brugge Balanta alsnog wil verkopen aan een buitenlandse ploeg, dan begint de klok nu toch echt wel te tikken. Voorlopig traint de speler nog gewoon mee met de A-kern.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws