Duitsland vernedert Cristiano Ronaldo en Europees kampioen Portugal voetbal
voetbal

Duitsland vernedert Cristiano Ronaldo en Europees kampioen Portugal

Duitsland vernedert Cristiano Ronaldo en Europees kampioen Portugal

Het was de match waar iedereen naar uitkeek en het moet gezegd: Portugal-Duitsland loste ook alle verwachtingen in. Na een vroege achterstand veegde de Mannschaft de vloer aan met Ronaldo en co.

Portugal-Duitsland 2-4

En zeggen dat de wedstrijd zo goed begonnen was voor Portugal. Cristiano Ronaldo - wie anders? - scherpte zijn EK-record nog wat verder aan door op het kwartier de 1-0 te scoren. Waarmee de Portugezen goed op weg leken om zich na de 1-3-zege tegen Hongarije al te kwalificeren voor de volgende ronde.

Maar met de Duitsers ben je nooit klaar, dat weet ondertussen iedereen. En de Mannschaft zette die regel nog voor de rust om in de praktijk. In vier minuten tijd werden eerst Ruben Dias en vervolgens Raphael Guerreiro tot een owngoal gedwongen.

En na rust gingen de Duitsers gewoon door op dat elan. Uitblinker Kai Havertz scoorde eerst de 1-3 op aangeven van de onstuitbare Robin Gosens die vervolgens zelf de 1-4 maakte. Een vernedering leek in de maak.

Duitsland naar tweede plaats

En eigenlijk werd het dat ook. Ook al schotelde Cristiano Ronaldo ploegmaat Diogo Jota nog de 2-4 voor. De conclusie is dat Duitsland nog leeft en op basis van het doelsaldo zelfs over Portugal springt. De laatste speeldag belooft geweldig spannend te worden.

Stand groep F

1. Frankrijk 4

2. Duitsland 3

3. Portugal 3

4. Hongarije 1

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws