Eden Hazard dan toch niet weg bij Rode Duivels? Aanvaller komt plots met groot nieuws op de proppen

230830edenhazardphotonews
Eden Hazard kondigde eind vorig jaar zijn afscheid aan bij de Rode Duivels. Toch heeft de 32-jarige voetballer nu zeer verrassend nieuws te melden over onze Belgische nationale ploeg.
In 2024 vindt in Duitsland het EK voetbal plaats. Daarvoor hopen de Rode Duivels zich natuurlijk ook te kwalificeren. Al zal dat wel zonder Eden Hazard zijn. Hij kondigde eind vorig jaar zijn afscheid aan bij de nationale ploeg. Toch heeft de 32-jarige aanvallende middenvelder nu opvallend nieuws te melden over de Rode Duivels.
Zo is Eden Hazard momenteel te zien in de gloednieuwe VTM GO Shortie 'Believe'. Daarin worden onze Rode Duivels op de voet gevolgd richting het EK in Duitsland. Onder andere Dodi Lukebakio, Johan Bakayoko, Amadou Onana, Jan Vertonghen en enkele enthousiaste supporters vertellen hun persoonlijke verhaal, met hun onverwoestbare passie voor de Duivels als rode draad. Opvallend genoeg komt dus ook Eden Hazard aan het woord, als is er van een terugkeer naar de Rode Duivels geen sprake. 

Afscheid

Hij komt voornamelijk in de tweede aflevering aan bod, die draait rond de bekendste Duivelssupporter. "Ex-kapitein Eden Hazard beleeft een emotionele avond, wanneer hij tijdens de thuiswedstrijd tegen Oostenrijk wordt uitgezwaaid door de Belgische fans. Eén van die fans is Kevin, die het afscheid van zijn grote held voor geen geld wil missen. Net als Eden is hij een ex-Rode Duivel, want als Blind Devil vertegenwoordigde hij België op internationale toernooien voor blinden en slechtzienden. Eden en Kevin vertellen over de rol die voetbal speelde, en zal blijven spelen, in hun leven", aldus VTM. De eerste aflevering is inmiddels al te zien op VTM GO. De tweede volgt op 7 september.