Het is beslist: "Eden Hazard heeft knoop doorgehakt over toekomst" voetbal
voetbal

Het is beslist: "Eden Hazard heeft knoop doorgehakt over toekomst"

Het is beslist: "Eden Hazard heeft knoop doorgehakt over toekomst"

Blijft Eden Hazard voetballen of niet? Het is een vraag die veel voetbalfans al maanden bezighoudt. In de nieuwe docureeks 'Believe', die te bekijken is op VTM GO, doet de ex-Rode Duivel nu een opvallende uitspraak over zijn toekomstplannen.

Sinds vorige week is op VTM GO de gloednieuwe reeks 'Believe' te bekijken. Daarin vertellen verschillende voetballers en supporters hun persoonlijke verhaal richting het EK voetbal in 2024. Ook Eden Hazard komt aan het woord. Hij blikt in de tweede aflevering, die vanaf 7 september te bekijken is, terug op zijn interlandcarrière.

"Ik zal altijd supporter blijven van de Rode Duivels. Én van mooi voetbal", vertelt hij in de docu. Daarin wordt hem ook gevraagd naar zijn toekomstplannen. En die blijken vooral bij zijn familie te liggen. "Het is stilaan tijd om van het leven te profiteren met mijn familie en vrienden. Een paar Jupiler-biertjes drinken", zegt Hazard met zijn kenmerkende knipoog. Daarmee lijkt hij dus eindelijk de knoop hebben doorgehakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws