Imke Courtois is duidelijk: “Híj is de beste speler in de Jupiler Pro League” voetbal
voetbal

Imke Courtois is duidelijk: “Híj is de beste speler in de Jupiler Pro League”

Imke Courtois is duidelijk: “Híj is de beste speler in de Jupiler Pro League”

Het einde van de reguliere competitie is in zicht en het is bijna tijd voor de play-offs. Club Brugge steekt er dit seizoen met kop en schouders bovenuit en dat ziet ook analiste Imke Courtois.

In De Zondag haalt Courtois de loftrompet boven voor Club Brugge. Volgens haar mag blauw-zwart zondag zelfs nog verliezen van eerste achtervolger Antwerp. Kampioen worden Philippe Clement en de zijnen sowieso, zo geeft Courtois aan.

“Ja!”, klinkt het duidelijk in de krant. “Of er moeten plots wel heel veel sterkhouder tegelijkertijd voor een langere periode uitvallen", aldus de analiste. Volgens Courtois kan enkel een gek scenario Club Brugge dus nog van een nieuwe landstitel houden.

20 miljoen

Courtois strooit ook nog met lof naar Noa Lang. De Nederlander is de ontdekking van het seizoen bij Club Brugge en is sinds de laatste update op de gespecialiseerde website Transfermarkt zelfs 20 miljoen euro waard. “Lang is de beste speler in de Jupiler Pro League én is zijn 20 miljoen euro waard”, benadrukt Courtois.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws