Kijkers na vertrek Sercan: "Verschrikkelijk van Big Brother" voetbal
voetbal

Kijkers na vertrek Sercan: "Verschrikkelijk van Big Brother"

Kijkers na vertrek Sercan: "Verschrikkelijk van Big Brother"

Sercan is de eerste afvaller van het nieuwe seizoen van 'Big Brother'. Sercan werd genomineerd door Salar en Nawel.

Salar en Nawel hadden een geheime opdracht gekregen vooraleer ze het huis binnen mochten. Ze moesten twee bewoners nomineren. Op basis van de beelden die ze zagen, kozen ze voor Kristof en Sercan. Die laatste is het slachtoffer, want hij moest zaterdag het huis verlaten.

"Verschrikkelijk"

“Misschien heb ik mezelf te snel opengesteld naar anderen toe en heb ik soms te fel gereageerd”, zoekt Sercan naar verklaringen voor zijn vroege exit. Magazijnwerker Sercan stapte op 31 december samen met zeven andere bewoners in het huis. Hij is een goeie vriend van Liese Luwel, die vorig seizoen deelnam aan 'Big Brother'.

Op sociale media is er veel medelijden met Sercan. "Echt verschrikkelijk wat Big Brother die jongen heeft aangedaan. Vrijdag breken ze hem volledig af in de uitzending, en vandaag moet hij horen van zijn maatje Nawel dat ze het niet erg zou vinden als hij eruit ging. Ik hoop dat Sercan goeie steun heeft hierbuiten!", klinkt het.

Medelijden

"Sercan krijgt een hoop dolken in zijn rug te verwerken", merkt ook iemand op. Dat Salar en Nawel hem nomineerden, was een pijnlijke onthulling voor Sercan. "Ik had echt te doen met Sercan hoe hij het nieuws in de studio te horen kreeg. Hij had het er echt zichtbaar moeilijk mee", aldus ook nog een kijker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws