"KV Kortrijk kiest voor zeer bekende naam als opvolger voor Edward Still" voetbal
voetbal

"KV Kortrijk kiest voor zeer bekende naam als opvolger voor Edward Still"

"KV Kortrijk kiest voor zeer bekende naam als opvolger voor Edward Still"

Het eerste trainersontslag is een feit. Edward Still is niet langer hoofdcoach van KV Kortrijk. Inmiddels doen er ook al een aantal bekende namen de ronde die de fakkel van Still zouden overnemen.

De nederlaag tegen Charleroi van afgelopen weekend was de druppel voor KV Kortrijk. Zo heeft de club de samenwerking met trainer Edward Still onmiddellijk stopgezet. De Kerels hebben al sinds februari van dit jaar geen match meer gewonnen.

Assistent-coach Joseph Akpala neemt voorlopig de fakkel over van Edward Still terwijl de club op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Volgens La Dernière Heure denkt KV Kortrijk daarbij aan enkele zeer bekende namen.

4 namen

Volgens de krant zouden namelijk de namen van Mbaye Leye, Glenn De Boeck en Besnik Hasi al gevallen zijn. Blijkbaar wordt ook een terugkeer van Bernd Storck niet uitgesloten. Hij werd recent nog gespot in Kortrijk, al was dat naar eigen zeggen om enkele persoonlijke spullen op te halen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws