Mark Degryse haalt fel uit naar speler van Club Brugge: "Hij moet uit de ploeg gehaald worden!" voetbal
voetbal

Mark Degryse haalt fel uit naar speler van Club Brugge: "Hij moet uit de ploeg gehaald worden!"

Mark Degryse haalt fel uit naar speler van Club Brugge: "Hij moet uit de ploeg gehaald worden!"

Club Brugge lijkt zijn topniveau maar niet te halen. Zo kon blauw-zwart amper één keer winnen in de laatste zes wedstrijden. Marc Degryse is dan ook niet mals voor de West-Vlamingen. Vooral Igor Thiago krijgt veel kritiek te slikken.

Thiago moest de afgelopen tijd al met heel wat kritiek afrekenen. Volgens velen scoort de Braziliaanse spits te weinig en is hij momenteel technisch niet sterk genoeg. In totaal scoorde hij zes goals in vijftien matchen, waarvoor twee penalty's.

Marc Degryse uit dan ook zijn twijfels over de Braziliaan. "Zonder te willen stellen dat Thiago 'een probleem' is, blijf ik mijn twijfels hebben of dat nu dé spits is voor Club Brugge", zegt de voetbalanalist in de krant Het Laatste Nieuws.

Uit de ploeg

"Hij heeft té veel matige periodes in een wedstrijd, té veel slechte acties, waardoor je moet gaan overwegen om hem uit de ploeg te halen. Maar dan denk ik: 'Het is wel héél vroeg in het seizoen om die jongen nu al zijn vertrouwen af te nemen", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws