Na tegenvallende resultaten: "Club Brugge neemt beslissing over ontslag Ronny Deila" voetbal
voetbal

Na tegenvallende resultaten: "Club Brugge neemt beslissing over ontslag Ronny Deila"

Na tegenvallende resultaten: "Club Brugge neemt beslissing over ontslag Ronny Deila"

Club Brugge kon al voor de vierde keer op rij niet winnen. Club-coach Ronny Deila krijgt dan ook heel wat kritiek te slikken momenteel. Dreigt zijn ontslag?

Club Brugge kon ook afgelopen zondag niet overtuigen tegen STVV. Uiteindelijk werd het 1-1. Daarmee blijft blauw-zwart al vier matchen achter zonder zege. Achteraf gaf Deila zichzelf deels de schuld van de tegenvallende resultaten.

"We speelden gedesorganiseerd", klonk het bij Deila. "Daar neem ik mijn verantwoordelijkheid voor. Ik wilde te slim zijn door in een ander systeem te spelen, maar we hebben niet veel tijd gehad om daarop te trainen. Ik voelde dat er mensen overal op het veld stonden." En ook qua afwerking is er nog veel werk. "We moeten veel preciezer zijn in de afwerking. Iedere wedstrijd krijgen we genoeg kansen om te winnen. Nochtans scoorden we in het begin van het seizoen wél vlot en ook op training lukt het."

Geen ontslag 

Maar volgens Het Nieuwsblad is het bestuur van Club Brugge nog niet van plan om de Noor aan de kant te schuiven. Deila zou momenteel nog niet hoeven te vrezen voor zijn plekje. Club Brugge staat momenteel ook nog altijd op plek 4 in de Jupiler Pro League.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws