Na tegenvallende resultaten: plots zeer slecht nieuws uitgelekt over Vincent Kompany voetbal
voetbal

Na tegenvallende resultaten: plots zeer slecht nieuws uitgelekt over Vincent Kompany

Na tegenvallende resultaten: plots zeer slecht nieuws uitgelekt over Vincent Kompany

Vincent Kompany zit sinds dit seizoen met Burnley in de Premier League. Maar helaas kon de ex-Rode Duivel nog niet echt scoren met zijn ploeg. Hij krijgt dan ook steeds meer kritiek te slikken.

Vincent Kompany maakte vorig seizoen nog bijzonder veel indruk als coach. Zo slaagde hij erin om met zijn ploeg Burnley kampioen te worden van de Championship. Daardoor konden ze de sprong maken naar de Premier League.

Maar helaas kan Vincent Kompany de hoge verwachtingen daar niet inlossen. Zo pakte Burnley nog maar één punt in de Premier League. De voormalige trainer van Anderlecht krijgt dan ook bijzonder veel kritiek te slikken momenteel.

Ontslag

"Ik had meer verwacht van Kompany. Het is zeer teleurstellend sinds het seizoensbegin" en "Kompany zal snel ontslagen worden. De Premier League is de Championship niet", klinkt het onder meer op X, het voormalige Twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws