Na zoveelste tegenvallende resultaat van Club Brugge: Deila komt met verrassende uitleg voetbal
voetbal

Na zoveelste tegenvallende resultaat van Club Brugge: Deila komt met verrassende uitleg

Na zoveelste tegenvallende resultaat van Club Brugge: Deila komt met verrassende uitleg

Club Brugge-coach Ronny Deila krijgt steeds meer de wind van voren. Blauw-zwart kon afgelopen weekend al voor de vierde keer op rij niet winnen. Bij Sporza gaf Deila nu een eerlijk interview over de tegenvallende resultaten.

Zo steekt Ronny Deila de schuld deels op zichzelf. "We speelden gedesorganiseerd", aldus Deila. "Daar neem ik mijn verantwoordelijkheid voor. Ik wilde te slim zijn door in een ander systeem te spelen, maar we hebben niet veel tijd gehad om daarop te trainen. Ik voelde dat er mensen overal op het veld stonden."

Daarnaast moet de afwerking beter. "We moeten veel preciezer zijn in de afwerking", klonk het achteraf in zijn interviews. "Iedere wedstrijd krijgen we genoeg kansen om te winnen. Nochtans scoorden we in het begin van het seizoen wél vlot en ook op training lukt het."

Niet goed genoeg

"Kijk, momenteel zijn we niet klinisch genoeg om een partij dood te maken", gaat hij verder. "Ook achterin geven we steeds die extra kans weg waaruit de tegenstander kan scoren", aldus Deila. Hij beseft dan ook dat het dringend beter moet. "Vier wedstrijden zonder overwinning, dat is niet goed genoeg", geeft de Noorse coach toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws