Om déze reden wil Benfica Vertonghen zo snel mogelijk aan Anderlecht kwijt voetbal
voetbal

Om déze reden wil Benfica Vertonghen zo snel mogelijk aan Anderlecht kwijt

Om déze reden wil Benfica Vertonghen zo snel mogelijk aan Anderlecht kwijt

Anderlecht zou momenteel stevige onderhandelingen voeren met Benfica over een transfer van Jan Vertonghen. De Belg maakt in Portugal nog amper speelminuten en zou op zoek zijn naar een nieuw avontuur in België.

Afgelopen weekend zag Benfica hun centrale verdediger Morato geblesseerd uitvallen. Jan Vertonghen zat op de bank maar werd zelfs na die blessure niet op het veld gebracht. Hierin schuilt een duidelijke boodschap van de coach: Vertonghen mag vertrekken.

Volgens Portugese bronnen is het dure prijskaartje het grote probleem bij de Rode Duivel. Als Benfica hem deze week nog laat gaan dan besparen ze tot vier miljoen salariskosten op Vertonghen, die normaal gezien een contract heeft tot 2023.

Anderlecht wil maar al te graag de 35-jarige verdediger naar het Lotto Park lokken. Maar dan zullen ze wel proberen te onderhandelen om dat hoge salaris naar beneden te halen. Nu zou Vertonghen nog steeds ruim 56.000 euro per week verdienen bij Benfica.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws