Roberto Martínez zwaar aangepakt na uitschakeling: "Dat is gewoon belachelijk" voetbal
voetbal

Roberto Martínez zwaar aangepakt na uitschakeling: "Dat is gewoon belachelijk"

Roberto Martínez zwaar aangepakt na uitschakeling: "Dat is gewoon belachelijk"

Er was na de 1-2-nederlaag tegen Italië heel wat te doen rond de uitschakeling van de Rode Duivels op het EK. Niet in het minst over de wissels die Roberto Martínez doorvoerde.

Of net niet doorvoerde. Want vlak na de match vond Franky Van der Elst het op Sporza niet kunnen dat Christian Benteke na 97 minuten nog altijd aan het opwarmen was: “Als je Benteke meeneemt naar het EK is het in dit soort van situaties dat je hem kunt brengen."

"Om op het einde nog iets te forceren. Hij heeft bij Crystal Palace - zeker na Nieuwjaar - toch ook getoond dat hij een goal kan maken. Hij is ook goed met de kop." Redenen genoeg dus voor Van der Elst om de boomlange invaller een kans te geven.

Maar uiteindelijk kon Benteke zelfs niet meer invallen. "Ofwel breng je hem ofwel breng je hem totaal niet", haalde de analist uit naar Martínez. "Maar dan staat hij daar toch niet in de 97ste minuut langs de kant. Dat is gewoon belachelijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws