Ruben Van Gucht gaat volledig de mist in bij Martínez: "Hij moet eerst goed luisteren" voetbal
voetbal

Ruben Van Gucht gaat volledig de mist in bij Martínez: "Hij moet eerst goed luisteren"

Ruben Van Gucht gaat volledig de mist in bij Martínez: "Hij moet eerst goed luisteren"

Je kan dezer dagen je televisie niet opzetten of er is altijd ergens wel iets van het EK te zien. Zeker op VRT, dat de rechten bezit. Al loopt niet altijd alles van een leien dakje. Zo ook in Villa Sporza zondagavond.

In de talkshow met Karl Vannieuwkerke is er naast een praatronde met een aantal centrale gasten ook altijd een rubriek waarin Ruben Van Gucht iemand mag interviewen. Deze keer was dat Robert Martínez.

Maar het liep mis toen Van Gucht de bondscoach een stelling van Franky Van der Elst voorlegde waarbij die zou beweerd hebben dat Youri Tielemans niet genoeg de ruimte zocht. Een stelling waar Martínez helemaal niet mee akkoord ging.

Vraag verkeerd

Niet verwonderlijk, want in de studio zei analist Gert Verheyen vlakaf dat Van Gucht gewoon de vraag verkeerd had gesteld. "Dat is niet de opmerking die Franky heeft gemaakt. Franky had het niet over de ruimte, maar wel over de snelheid van inspelen."

"Natuurlijk is Martínez daar dan niet mee akkoord, want hij krijgt niet dezelfde vraag. Dié vraag over de snelheid van inspelen stelt Ruben niet. Dus hij moet eerst goed luisteren wat Franky zegt." Een serieuze veeg uit de pan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws