Sharina uit 'The Bachelor' scherp voor Fabrizio: "Ik weet niet vanwaar die uitspraak kwam" voetbal
voetbal

Sharina uit 'The Bachelor' scherp voor Fabrizio: "Ik weet niet vanwaar die uitspraak kwam"

Sharina uit 'The Bachelor' scherp voor Fabrizio: "Ik weet niet vanwaar die uitspraak kwam"

Helaas, ook Sharina heeft Fabrizio’s hart niet kunnen stelen in ‘De Bachelor’. Op het avontuur kijkt ze met vreugde terug, op een van Fabrizio’s uitspraken iets minder.

Sharina waagde haar kans en schreef zich, net als veertien andere vrouwen, in voor ‘De Bachelor’. “Ik vond Fabrizio wel een knappe verschijning en dit was het ideale moment om hem beter te leren kennen. Naast zijn uiterlijk sprak ook zijn ambitie mij aan. Dat vind ik een belangrijke eigenschap.”

Geen klik

Enige tijd later kreeg ze de kans om hem in levenden lijve te ontmoeten. “Maar ik voelde niet meteen een klik. Het gaat ook allemaal heel snel en ik heb ook niet veel tijd met hem doorgebracht, dus ik kan niet zeggen dat er echt een klik was.”

“Ik vind dat wel jammer, want ik heb daardoor niet veel van mezelf kunnen tonen en heb hem ook niet beter kunnen leren kennen. De gesprekjes waren heel kort en je weet dat je elk moment onderbroken kan worden, dus dat was wel moeilijk om echt een gesprek te voeren.”

Voor Sharina betekende de manier waarop de gesprekken verliepen bovendien een grote stap uit haar comfortzone. “Je kan niet echt een uitgebreid gesprek hebben. Het was ook vreemd om zelf op een man te moeten afstappen, want ik heb dat in het verleden nooit gedaan. Het is ook niet fijn om het gesprek van iemand anders te moeten onderbreken.”

De kus(sen)

De vrouwen kregen de kans om een andere kant van zichzelf te tonen tijdens de ‘Olympische Spelen’. Sharina werd daarbij aangeduid als kapitein, en ze stortte zich dan ook vol overtuiging in haar rol. “Ik heb sowieso wel een winnaarsmentaliteit, dus ik dacht: ‘Nu kan ik mezelf wel bewijzen.”

Maar ondanks haar inspanningen, was er geen date voor Sharina weggelegd. Voor Phaedra en Sanne daarentegen wel. Zij keerden daarbij ook, onverwachts, met een kus van Fabrizio weer naar huis. Desondanks voelde Sharina naar eigen zeggen geen spatje jaloezie. “Ik was wel blij voor Sanne, maar had ik liever in haar plaats geweest? Goh, niet echt eigenlijk.”

“Ik ben niet iemand die meteen iemand anders kust. De date had ik wel graag gedaan, maar meteen iemand kussen? Neen. Het was wel straf dat er maar een paar uur tussen de kus van Phaedra zat, maar als zij zich daar goed bij voelen, waarom niet.”

Haar wereld

Sharina moest uiteindelijk terug naar huis keren, wat voor haar niet geheel onverwacht kwam. “Ik had het wel voelen aankomen dat ik de roos niet zou krijgen. Maar ik was niet echt teleurgesteld. Ik vond het wel jammer omdat ik graag de kans had gehad om hem beter te leren kennen en meer van mezelf te tonen. Maar van echte teleurstelling is geen sprake.”

Wat wel onverwacht kwam, was een uitspraak die Fabrizio deed. “Ik heb het gevoel dat ik voor haar al de wereld beteken, terwijl ik haar niet eens ken”, klonk het bij Fabrizio. Voor Sharina een zeer vreemde uitspraak. “Ik heb totaal niet veel tijd met hem gekregen en dat is ook niet het geval.”

“Ik zat daar helemaal niet als een overjaarse puber. In een interview was ik over Sanne aan het praten en zei ik nog dat ik echt blij was voor haar. Mocht hij mijn wereld zijn, dan zou ik toch niet zo happy zijn? Ik weet dus niet vanwaar die uitspraak kwam.”

Liefdesverklaring

Sharina probeert de reden van de uitspraak te vinden, maar dat lukt haar niet. “Misschien heb ik wel een grapje gemaakt of eens iets sarcastisch gezegd, waarvan hij dacht: ‘Oei, wat zegt die nu?’ Ik was niet op vijf minuten verliefd. We waren daar met dertien vijftien vrouwen en dus ga ik mijn hart ook niet zomaar openstellen voor iemand.”

“Ik was echt heel gesloten en ik voelde ook totaal niets”, gaat Sharina verder. “Om dan zo’n uitspraak te horen, dan denk ik: wauw."

“Om dat dan nu zo te horen te krijgen, op tv. Wat is dit nu? Dan lijkt het alsof ik hem een liefdesverklaring heb gegeven en hem constant heb aangeraakt. In dat geval zou ik die uitspraak dan nog begrijpen. Ik ben erg enthousiast in het avontuur gestapt en ik ben iemand die graag lacht en graag zevert, dus ik weet niet of hij het zo verkeerd heeft opgevat.”

Geen aandacht

Volgens Sharina zou Fabrizio door die uitspraak hebben getoond dat hij geen aandacht had voor wat ze te zeggen had. “Ik ben 25 jaar, ik heb al alles in mijn leven alleen opgebouwd. Ik heb al zo veel bereikt in mijn leven en allemaal alleen.”

“Ik heb nu niet ineens een man nodig en ik ga me niet laten meeslepen. Door die uitspraak weet ik dat hij geen aandacht heeft besteed aan wat ik gezegd heb.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws