Trouwe Club Brugge-supporter komt vlak voor match tegen Antwerp op vreselijke manier om het leven voetbal
voetbal

Trouwe Club Brugge-supporter komt vlak voor match tegen Antwerp op vreselijke manier om het leven

Trouwe Club Brugge-supporter komt vlak voor match tegen Antwerp op vreselijke manier om het leven

Afgelopen zondag kon Club Brugge met 2-1 winnen van Antwerp. Helaas heeft een van hun trouwste supporters die overwinning niet meer kunnen meemaken. Patrick Van Hee (61) werd toen hij op weg was naar de match aangereden op zijn fiets en overleed kort daarna in het ziekenhuis. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Wat een fantastische namiddag moest worden voor de trouwe Club-supporter Patrick Van Hee, veranderde helaas in een nachtmerrie. Toen hij met zijn fiets van zijn woning in Sint-Andries op weg was naar het stadion, werd hij aangereden door een wagen. Dat gebeurde waarschijnlijk na een verkeerd manoeuvre van de fietser.

Patrick werd nog naar het ziekenhuis overgebracht maar daar overleed hij niet veel later aan zijn verwondingen. Zijn vrouw Brigitte reageerde ook in Het Laatste Nieuws op het vreselijke nieuws. "We waren een koppel sinds 1987 en de laatste dertien jaar waren we getrouwd", zegt Brigitte. "Voor Patrick was dat laatste wel belangrijk. Hij wou heel graag trouwen. Ik zal hem enorm missen."

"Uitkijken naar elke wedstrijd"

"In het weekend genoten we samen van fietsritjes of gingen we gezellig naar de markt", aldus Brigitte. "Maar de grote passie van Patrick was zeker Club Brugge. Hij keek echt uit naar elke wedstrijd die Brugge speelde. Dat was ook dit weekend het geval."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws