Twee weken na ernstige blessure aan hamstrings: opnieuw zware opdoffer voor Kevin De Bruyne voetbal
voetbal

Twee weken na ernstige blessure aan hamstrings: opnieuw zware opdoffer voor Kevin De Bruyne

Twee weken na ernstige blessure aan hamstrings: opnieuw zware opdoffer voor Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne is voor vier maanden out. Dat verdict kreeg de middenvelder van Manchester City te horen nadat hij zich opnieuw blesseerde aan zijn hamstrings. Helaas heeft hij nu ook net naast een belangrijke prijs gegrepen.

Manchester City moet het al zeker vier maanden zonder hun sterkhouder Kevin De Bruyne doen. De middenvelder raakte enkele weken geleden tijdens de eerste match van het Engelse voetbalseizoen al na 20 minuten ernstig geblesseerd aan zijn hamstrings. Inmiddels is hij ook al geopereerd.

In Engeland hebben ze op dinsdagavond ook de PFA Player of the Year-award uitgereikt voor de beste speler van het afgelopen seizoen. Daarbij mogen de spelers die aangesloten zijn bij de Engelse spelersvakbond PFA hun stem uitbrengen. Helaas kon Kevin De Bruyne geen hattrick op zijn naam schrijven.

Ploegmaat

Zo ging zijn ploegmaat Erling Haaland voor de eerste keer in zijn carrière met de prijs aan de haal. Kevin De Bruyne kreeg de award al twee keer, in het jaar 2019-2020 en 2020-2021. De Bruyne stond wel op de shortlist van de 6 finalisten, waar ook nog Stones, Kane, Odegaard en Saka tussen prijken. De middenvelder van City werd ook opgenomen in het elftal van het jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws