Twee weken na inbraakpoging: Toby Alderweireld moet opnieuw zware klap verwerken voetbal
voetbal

Twee weken na inbraakpoging: Toby Alderweireld moet opnieuw zware klap verwerken

Twee weken na inbraakpoging: Toby Alderweireld moet opnieuw zware klap verwerken

Twee weken geleden probeerden enkele inbrekers het huis van Toby Alderweireld binnen te dringen. Gelukkige kwamen hij en zijn gezin er met de schrik van af. Maar nu heeft de Antwerpkapitein opnieuw geen goed nieuws te melden.

"Het is niet makkelijk thuis. Zeker als je camerabeelden ziet achteraf", vertelde Toby Alderweireld na de inbraakpoging bij hem thuis in Kapellen. "Ik heb het wel wat van me af kunnen zetten, maar het is frustrerend dat het gebeurd is wanneer ik er niet was. Gelukkig zijn ze niet binnengeraakt, maar mijn vrouw heeft wel een schrik gepakt", klonk het toen ook nog.

Die inbraak vond plaats toen Antwerp het in de Champions League opnam tegen Porto. Op dinsdag 7 november wordt de terugwedstrijd gespeeld. Helaas heeft de aanvoerder van Antwerp daarover geen goed nieuws te melden.

Geen risico

Zo is Toby Alderweireld niet mee afgereisd naar Porto. De kapitein van Antwerp zou last hebben aan de hamstrings en Antwerp zou geen risico's willen nemen. Dat zal ongetwijfeld opnieuw een harde klap zijn voor de aanvoerder van de Great Old.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws