David Dehenauw voorspelt nog heel wat buien maar: "Vanaf dan blijft het droog met zomerse temperaturen" Weer
Weer

David Dehenauw voorspelt nog heel wat buien maar: "Vanaf dan blijft het droog met zomerse temperaturen"

David Dehenauw voorspelt nog heel wat buien maar: "Vanaf dan blijft het droog met zomerse temperaturen"

De afgelopen week wonnen de wolken het van de zon. Maar daar komt binnenkort verandering in als we VTM-weerman David Dehenauw mogen geloven.

"Vrijdag krijgen we eerst een aantal zonnige perioden met een aantal wolkenvelden. In de late namiddag neemt de bewolking toe vanaf het westen van het land, met 26 graden aan de kust en 28 à 29 graden in het binnenland." En die bewolking blijft ook zeker nog hangen tot zaterdagmiddag.

"Vrijdagnacht passeert een storing langs ons land, met regen en een plaatselijke onweersbui. Voorlopig denk ik niet aan zware toestanden. Zaterdag beginnen we op verschillende plaatsen nog met een aantal buien, met veel wolken maar later vanuit het westen wordt er beter weer verwacht. Zo wordt het in de loop van de namiddag overal goed weer, met zonnige perioden. In het westen gebeurt dat al eerder dan in het oosten, maar uiteindelijk komt het overal wel goed", aldus de weerman.

Geen spatje regen

"Zondag krijgen we zonnige perioden, maar in de Ardennen is er nog kans op een bui. Vanaf dan worden we ook beïnvloed door een hogedrukgebied. Dus voor maandag, dinsdag en woensdag krijgen we veel zon, met temperaturen die best aangenaam zijn, tussen de 25 en 28 graden. Gedurende die dagen lijkt er ook geen spat regen te zullen vallen."

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws