David Dehenauw voorspelt opnieuw zomers weekend: "Maar vanaf dan gaat het bergaf met het weer" Weer
Weer

David Dehenauw voorspelt opnieuw zomers weekend: "Maar vanaf dan gaat het bergaf met het weer"

David Dehenauw voorspelt opnieuw zomers weekend: "Maar vanaf dan gaat het bergaf met het weer"

Vandaag blijft het droog en ook de volgende dagen zal er geen regen vallen. Komend weekend krijgen we zelfs opnieuw temperaturen tot 25 graden. Maar vanaf volgende week verandert het weer drastisch volgens VTM-weerman David Dehenauw.

"Vandaag krijgen we zonnige perioden, met later ook wat meer stapelwolken in het binnenland. We krijgen een matige wind die aan de zee vrij krachtig kan zijn. Het blijft droog bij 18 graden."

"Ook donderdag krijgen we hetzelfde weer. We krijgen dan wel wat meer wolkenvelden dan woensdag, maar toch ook perioden met zon bij 17 graden. Vrijdag wordt het zachter met 19 graden. We krijgen dan ook heel wat zonnige perioden en droog weer."

Zomers weekend

"Zaterdag wordt het nog warmer met veel zon. We krijgen dan zo'n 22 graden. Zondag is dat ook het geval. Dan gaan we zelfs naar 24 en lokaal 25 graden. Maandag krijgen we ook nog een prima dag, met 23 graden. Dinsdag wisselen zon en wolken elkaar af en dan zou het gaan afkoelen naar 18 graden. Dat zijn dus goede vooruitzichten, al zal het nadien wel bergaf gaan met het weer."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws