David Dehenauw ziet het rooskleurig in na kletsnatte periode: "Al zeker tot dan zomerse temperaturen" Weer
Weer

David Dehenauw ziet het rooskleurig in na kletsnatte periode: "Al zeker tot dan zomerse temperaturen"

David Dehenauw ziet het rooskleurig in na kletsnatte periode: "Al zeker tot dan zomerse temperaturen"

De start van het nieuwe schooljaar belooft kletsnat te worden. Maar VTM-weerman David Dehenauw heeft ook goed nieuws te melden.

"Deze ochtend krijgen we veel regen en veel wolken, maar dan later wordt het wisselvalliger met opklaringen en wolkenvelden, al zal dat niet overal even snel gebeuren. Vanuit het westen zou dat geleidelijk aan beginnen. Maar ook dan zijn er nog een aantal plaatselijke buien mogelijk, al dan niet met een donderslag erbij. We krijgen vandaag tussen de 19 à 21 graden", aldus Dehenauw.

"Zaterdag doen we beter, met overwegend droog weer. Waarschijnlijk krijgen we wel een grijze of mistige start op veel plaatsen. Het kan dus eventjes duren vooraleer de zon gaat doorbreken", zegt de VTM-weerman. Maar daarna gaan de temperaturen opnieuw de hoogte in.

Zomerse temperaturen

"Zondag, maandag en dinsdag krijgen we opnieuw fraaier weer. Het gaat ook crescendo met de temperaturen. Zo krijgen we temperaturen van rond de 24 graden en meer. We gaan ook op dat elan verder. Met 24 à 25 graden op woensdag en donderdag en op sommige plaatsen is dat zelfs wat hoger. Dus tot en met donderdag ziet het er behoorlijk goed uit. Maar eerst moeten we dus plaatselijk nog veel regen verwerken", besluit de weerman.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws