HET WEER - Het wordt heel somber: Tot dan zeker nog koel en wisselvallig Weer
Weer

HET WEER - Het wordt heel somber: Tot dan zeker nog koel en wisselvallig

HET WEER - Het wordt heel somber: Tot dan zeker nog koel en wisselvallig

Het weerbericht voor de komende dagen voorspelt een wisselvallig scenario in België, met verschillende weersomstandigheden die het land zullen beïnvloeden.

Vandaag begint met bewolking en regen, met mogelijk wat smeltende sneeuw op de Ardense hoogten. Daarna blijft het wisselvallig met buien en opklaringen. Temperaturen variëren tussen 5 en 11 graden, met een matige tot vrij krachtige westzuidwestenwind die later naar het noordwesten draait.

Vrijdagavond wordt het tijdelijk droger, maar de bewolking neemt toe vanuit het noorden, gevolgd door nieuwe buien, vooral in het oostelijke deel van het land. Minima variëren tussen 0 graden in de Ardennen en +8 graden aan de kust.

Zaterdag wordt wisselend bewolkt, met enkele buien, mogelijk als (smeltende) sneeuw in de Hoge Ardennen. Over het westen zijn er minder buien en meer zon. Temperaturen liggen tussen 5 en 10 graden, met een matige noordnoordwestenwind landinwaarts en een krachtige noordelijke wind aan zee.

Zondag blijft het wisselvallig met opklaringen en bewolkte perioden, en enkele buien, vooral op de Ardense hoogten. Temperaturen variëren tussen 4 en 10 graden, met een zwakke tot matige noordoostelijke wind landinwaarts en een krachtige wind aan zee.

Maandag en dinsdag brengen overwegend droog weer met zon en wolken, mogelijk een voorjaarsbui. Temperaturen variëren tussen 4 en 10 graden, met een zwakke tot matige noordoostelijke wind.

Vanaf woensdag wordt een noordwestelijke luchtstroming verwacht, met veel bewolking en perioden van regen of buien. Temperaturen blijven koel, tussen 4 en 10 graden, met een matige tot vrij krachtige wind uit noord tot noordwest.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws