Jacotte Brokken waarschuwt: "Op die dagen mogen we toch nog buien verwachten" Weer
Weer

Jacotte Brokken waarschuwt: "Op die dagen mogen we toch nog buien verwachten"

Jacotte Brokken waarschuwt: "Op die dagen mogen we toch nog buien verwachten"

Jacotte Brokken ziet de zomer vanaf vandaag terugkeren. Vandaag krijgen we al meer zon, maar op vrijdag en zondag moeten we rekening houden met buien.

"De zomer maakt een comeback deze week. We zitten onder invloed van een hogedrukgebied. Het wordt vandaag droger en zonniger. Het wordt ook al een tikkeltje warmer. We halen 21 graden. Donderdag krijgen we een zonnige dag, met temperaturen tot 25 graden", aldus Brokken. "Dat geldt ook voor het eerste deel van vrijdag, zonnig en warm tot 26 graden. In de loop van de dag is er kans op wat neerslag."

"Dan is het feestje echter alweer voorbij, want dan ligt er een storing klaar. We hoeven ons daar echter niet te veel van aantrekken. Die gaat alleen de temperaturen wat naar beneden halen. We halen dan nog een aangename 23 graden. Zondag wordt het net iets wisselvalliger, maar maandag wordt het weer zonnig en krijgen we 24 graden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws