Michel Wuyts komt met belangrijk nieuws over zieke Wout van Aert Weer
Weer

Michel Wuyts komt met belangrijk nieuws over zieke Wout van Aert

Michel Wuyts komt met belangrijk nieuws over zieke Wout van Aert

Wout van Aert kan niet deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen. Hij is besmet met het coronavirus. Vraag is of hij volgende week wel fit kan raken voor Parijs-Roubaix.

“De bondsarts schat de kans op 50 procent”, zegt Michel Wuyts daarover aan Het Laatste Nieuws. “Indien het zich doorzet op de longen of in het slechtste geval de hartspier, is zijn voorjaar gedaan."

"Laten we ervan uitgaan dat het bij lichte verschijnselen blijft, dan is er een kans dat hij Roubaix haalt", vervolgt Wuyts. "Of hij dan ook zal proberen winnen? Dat is een andere zaak.”

Het forfait van Van Aert komt bij de fans alvast hard aan. “Een domper voor honderdduizenden wielerfans”, noemt Michel Wuyts het. "Al bij al heeft Jumbo-Visma nog correct en vlug gecommuniceerd. Van Aert had wat last aan de keel, hij heeft dan twee zelftesten en twee PCR-testen gedaan en bleek positief. Ongeveer een kwart van het peloton is geïnfecteerd, met Covid-19 of griep."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws