Sabine Hagedoren: "Dan zakken de temperaturen zelfs onder de 20 graden" Weer
Weer

Sabine Hagedoren: "Dan zakken de temperaturen zelfs onder de 20 graden"

Sabine Hagedoren: "Dan zakken de temperaturen zelfs onder de 20 graden"

Van slecht weer is in ieder geval voorlopig geen sprake. Enkel vandaag en vrijdag wordt het even ietsje minder, zeker vrijdag zijn er meer wolken. Vanaf het weekend klimt het kwik weer.

"Er viel de afgelopen twee weken geen druppel regen en voorlopig gaat dat zo blijven", zegt VRT-weervrouw Sabine Hagedoren. "De komende dagen gaat het iets vochtiger zijn, waardoor we wat meer wolken krijgen. Vooral dan in het noorden van het land. De temperaturen zullen dan ook iets lager liggen. Vanaf zaterdag zijn we dan weer vertrokken, voor niet alleen een periode met veel zon, maar het wordt ook opnieuw warmer."

"De zon geraakt er vandaag geregeld door", vervolgt Hagedoren. "De temperaturen liggen wat lager, die liggen rond 20 à 21 graden. Ook vrijdag is er zon, maar we moeten er wel even op wachten. Eerst is er veel bewolking en nadien zal de zon zich meer en meer laten zien. De temperaturen liggen in het centrum dan nog wat lager, tot zo'n 18 graden. Vanaf zaterdag wordt het weer mooi, met veel zon. Het wordt in die dagen dan ook 22 à 23 graden."

15 claps
12 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws