Sabine Hagedoren ziet weinig verandering in het weer: "Al zeker tot dan blijft het zeer wisselvallig" Weer
Weer

Sabine Hagedoren ziet weinig verandering in het weer: "Al zeker tot dan blijft het zeer wisselvallig"

Sabine Hagedoren ziet weinig verandering in het weer: "Al zeker tot dan blijft het zeer wisselvallig"

Volgens Sabine Hagedoren gaan we het wisselvallige weer nog niet zo snel kwijtraken. Al is er wel één dag deze week dat het droog blijft en dat de zon regelmatig zal komen piepen.

"Voor de komende dagen moeten we alweer af en toe die regenjas aantrekken. Dat is ook vandaag het geval. We krijgen vanaf het westen een regenzone over ons heen. Er staat ook nog altijd redelijk wat wind. Zo zijn er rukwinden tot 60 tot 65 en aan de kust misschien wel tot 70 kilometer per uur mogelijk bij temperaturen rond zo’n 10 graden."

"Ook voor donderdag blijft die regenzone eerst nog wat slepen, daarna volgen er nog een aantal buien, ook een paar opklaringen en temperaturen rond 11 graden. Ook op vrijdag en zaterdag moeten we alweer rekening houden met een portie neerslag. De temperaturen blijven dan rond de 9 of 10 graden schommelen."

Mooiste dag van de week

"Zondag wordt waarschijnlijk de mooiste dag in het rijtje met grotendeels droog weer en geregeld wat zon bij zo’n 10 graden. Tegen volgende week krijgen we alweer de volgende regenzones over ons heen, bij een temperatuur die iets hoger klimt, rond 13 graden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws