VRT-weervrouw Jacotte Brokken heeft slecht nieuws: "Dit weer mogen we volgende week verwachten" Weer
Weer

VRT-weervrouw Jacotte Brokken heeft slecht nieuws: "Dit weer mogen we volgende week verwachten"

VRT-weervrouw Jacotte Brokken heeft slecht nieuws: "Dit weer mogen we volgende week verwachten"

De afgelopen week kregen we prachtig nazomerweer, met zelfs een hittegolf. Maar hoe ziet het weer er de komende dagen uit? Dat vertelt VRT-weervrouw Jacotte Brokken.

"Ook zondag krijgen we nog tropische temperaturen met 31 graden, al krijgen we iets meer bewolking dan de afgelopen dagen. Dat geeft al mee welk weer we volgende week mogen verwachten, namelijk bewolkter weer, en iets wisselvalliger", aldus Jacotte.

Maar op maandag kunnen we nog genieten van warme temperaturen. "Op maandag krijgen we nog een mooie 27 graden. Maar dat is waarschijnlijk de laatste dag van de hittegolf. Zo gaat het weer op dinsdag veranderen", vertelt de VRT-weervrouw.

Eerst onweer, daarna rustiger

"Op dinsdag krijgen we meer kans op buien en ook op onweersbuien. Die kunnen op sommige plaatsen intens zijn bij 23 graden. Vanaf woensdag krijgen we iets frisser weer, maar ook iets rustiger weer met ook wel wat zon. Dat geldt ook voor donderdag en de rest van volgende week."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws