Wanneer komt er een einde aan het stormweer? "Dan wordt het overwegend droog en zonnig" Weer
Weer

Wanneer komt er een einde aan het stormweer? "Dan wordt het overwegend droog en zonnig"

Wanneer komt er een einde aan het stormweer? "Dan wordt het overwegend droog en zonnig"

Op dinsdag werden we opnieuw geconfronteerd met veel regen en wind door storm Debi. Maar gelukkig is er beterschap in zicht. Zo komt de zon de komende dagen af en toe piepen en krijgen we ook vaak droge perioden.

"Woensdag wordt het wisselend bewolkt met enkele buien, al is het de meeste tijd droog. De maxima liggen rond 11 à 12 graden in Vlaanderen. De wind waait matig in het binnenland en vrij krachtig tot krachtig uit westzuidwest met rukwinden van om en bij 50 km/u."

"Donderdag is het overwegend droog met een afwisseling van zon en wolken. De meeste zon is er opnieuw in het zuidwesten en de meeste bewolking in het noordoosten en in de Hoge Ardennen, waar er eventueel nog een bui kan vallen. De maxima schommelen tussen 6 en 11 graden. De wind is zwak tot matig uit zuidwestelijke richting. Aan zee is de wind nog geruime tijd matig uit west tot noordwest."

Zacht weekend

"Vrijdag is het eerst overal droog met opklaringen. In de loop van de dag ontwikkelen zich geleidelijk buien vanaf de kust, in het oosten mogelijk pas 's avonds. De maxima liggen tussen 6 en 12 graden. De wind is eerst zwak en wordt later matig uit zuidwest."

"Zaterdag trekt er een regenzone voorbij met veel wind. In de loop van de dag wordt het droog vanuit het westen. Het wordt opnieuw zachter met maxima tussen 10 en 14 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig uit het zuiden, later uit het zuidwesten. Zondag is het veelal nog bewolkt met soms nog wat regen of een bui. Later kunnen er vooral over het noorden opklaringen voorkomen. Het is nog steeds zacht met maxima op veel plaatsen rond 13 graden. Er staat vrij veel wind."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws