'André Hazes speelt pijnlijk dubbelspel, Monique Westenberg zegt ja' Wielrennen
Wielrennen

'André Hazes speelt pijnlijk dubbelspel, Monique Westenberg zegt ja'

'André Hazes speelt pijnlijk dubbelspel, Monique Westenberg zegt ja'

André Hazes mag dan wel even uit de media blijven, het liefdesleven van de zanger staat alvast niet stil. Yvonne Coldewijer komt met een nieuwe update.

Coldewijer is goed op de hoogte van de laatste roddels in showbizzland in Nederland. Over Hazes is al heel wat gezegd en geschreven. Zo liet Coldewijer weten dat zijn relatie met Anne Rose Zonneveld al voorbij was en dat hij mogelijk terugkeert naar Monique Westenberg.

Anne Rose

Volgens Coldewijer heeft Hazes tegen Anne Rose nog niet gezegd dat het definitief voorbij is. "Tegen Anne Rose heeft hij gezegd dat hij het rustig aan wil doen", zegt Coldewijer. "Zij denkt dus nog steeds dat het een soort van 'aan' is."

Hazes is niet eerlijk. "Tegen anderen zegt hij dat het over is", vervolgt Coldewijer. "Zijn auto is wel nog zondag bij Anne Rose voor de deur gespot. Verder is hij de hele week bij Monique. Wel een eerlijke gozer, die André."

Officieel

André wil terug naar Monique. "Hij wil het officieel weer gaan proberen met Monique. Je zou denken dat ze dat nooit meer pikt. Jawel hoor. Ze houden het nog zoveel mogelijk geheim, dus hun omgeving mag dit nog niet weten."

Het plan was dat André zou verhuizen naar Vinkeveen. "Dat gaat niet door. Hij stelt het uit tot na zijn reis naar Amerika. Er staat nog een maand naar Florida op de planning", weet Coldewijer.

Niet naar Vinkeveen

"Hij wil zogenaamd alleen gaan, maar zijn omgeving gelooft niet dat hij dit ook echt gaat doen. André gaat dus vooralsnog niet meer in Vinkeveen wonen", luidt het.

'André Hazes speelt pijnlijk dubbelspel, Monique Westenberg zegt ja'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws