'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper lijdt aan ziekte Wielrennen
Wielrennen

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper lijdt aan ziekte

'Big Brother'-presentatrice Geraldine Kemper lijdt aan ziekte

Het nieuwe seizoen van 'Big Brother' is van start gegaan. De bewoners zijn anders, maar de presentatoren zijn nog dezelfde.

Peter Van de Veire en Geraldine Kemper leiden het programma nog steeds in goede banen. 'Big Brother' heeft een zeer trouwe aanhang. Dat merken we ook weer dit jaar op Twitter, waar de tweets over 'Big Brother' ons om de oren vliegen.

Huidziekte

De makers waren dus tevreden over de bijdrage van Peter Van de Veire en Geraldine Kemper. Die laatste is vrij actief op Instagram en deze keer grijpt ze het aan om aan haar volgers duidelijk te maken dat ze psoriasis heeft. Dat is een huidziekte, waarbij het maken van nieuwe huidcellen te snel gaat.

Met een fotoshoot laat Geraldine kennismaken wat de ziekte met haar lichaam doet. "Welcome to my galaxy. Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër: Psoriasis", aldus de Nederlandse.

"Hoort erbij"

"Ik haat het, maar het hoort ook bij me. Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kant van mezelf laten zien, want ook zo mag ik er zijn."

Indrukwekkende foto's

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws