Bijzonder triest nieuws over Remco Evenepoel Wielrennen
Wielrennen

Bijzonder triest nieuws over Remco Evenepoel

Bijzonder triest nieuws over Remco Evenepoel

Vorig jaar gonsde het van de geruchten dat Soudal Quick-Step en Visma-Lease a Bike zouden fuseren. Uiteindelijk ging die samenwerking niet door, maar die mislukte fusie heeft er bij Remco Evenepoel wel stevig ingehakt. Dat vertelt zijn vader Patrick in Het Nieuwsblad.

"In de Ronde van Lombardije is die hele situatie ontploft", vertelt Patrick Evenepoel in Het Nieuwsblad. "Remco was op dat moment een jaar getrouwd en had in Bergamo in een restaurant gereserveerd voor 35 man", aldus de vader van Evenepoel. Maar helaas kwam er bijna niemand opdagen.

"Van de ploeg zijn er uiteindelijk twee gekomen: Mattia Cattaneo en Ilan Van Wilder." Remco heeft dan ook geen fijne maanden achter de rug. "Door die hele situatie heeft Remco het mentaal echt moeilijk gehad deze winter", aldus Patrick. Gelukkig kon de wielrenner wel rekenen op de steun van zijn familie.

Moeder Agna

"Daar heeft zijn moeder echt voor hem moeten zorgen, op een manier waarop alleen Agna dat kan. Haar rol is superbelangrijk, belangrijker dan die van mij. Wat Remco niet zegt tegen mij, zegt hij wel tegen haar." Maar gelukkig is de sfeer inmiddels opnieuw een pak beter bij The Wolfpack. "Remco heeft me gezegd dat de sfeer sinds december opnieuw goed is. Op dit moment is alles rustig, hopelijk kan het zo blijven."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws