Boeman van Van Aert zoekt nog steeds naar nieuwe ploeg: Ook déze toppers nog zonder contract Wielrennen
Wielrennen

Boeman van Van Aert zoekt nog steeds naar nieuwe ploeg: Ook déze toppers nog zonder contract

Boeman van Van Aert zoekt nog steeds naar nieuwe ploeg: Ook déze toppers nog zonder contract

Binnen een elftal weken staat de seizoensopener van het wegseizoen weer op het programma. Toch zijn er nog een pak renners die nog geen nieuwe ploeg hebben gevonden.

Eén van hen is Victor Lafay, de Franse boeman van Van Aert die de de tweede etappe van de Tour de France naar zijn hand wist te zetten. De Cofidis-renner heeft net als Michael Woods nog geen overeenkomst voor volgend seizoen getekend.

Ook Sam Bennett heeft officieel nog geen nieuwe ploeg gevonden, al doen er geruchten de ronde dat de Ier binnenkort bij AG2R aan de slag zal gaan. Jelle Wallays heeft dan weer - omdat hij geen ploeg kon vinden - zijn pensioen aangekondigd.

Maar er zijn ook andere Belgen die nog op een contract wachten. Ben Hermans bijvoorbeeld, maar ook de talentvolle Kamiel Bonneu, die de afgelopen drie seizoen uitkwam voor Team Flanders - Baloise. Er staan hen dus nog enkele spannende weken te wachten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws