'Breghje helemaal is klaar met haar man Ali B, de twee zijn niet meer samen' Wielrennen
Wielrennen

'Breghje helemaal is klaar met haar man Ali B, de twee zijn niet meer samen'

'Breghje helemaal is klaar met haar man Ali B, de twee zijn niet meer samen'

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, liet vorige week nog weten dat zij en de rapper niet uit elkaar zijn. Volgens tv-kenner Rob Goossens is dit een leugen.

Nog voor de uitzending van BOOS werd Ali B al beschuldigd van verkrachting. Toen werd bij Breghje gepeild of ze nog wel samen waren. Ze wilde geen commentaar kwijt, op één ding na. “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”

Wangedrag

Volgens Rob Goossens, tv-kenner bij RTL Boulevard, klopt daar helemaal niks van. "Ali B was een rappertje dat door wilde breken en zijn vrouw Breghje had een artiestenbureau. Ze wisten: we gaan samen groot worden, en dat is ze ook gelukt. Maar ja, Ali heeft zich de afgelopen jaren misdragen", klinkt het.

De twee groeiden privé uit elkaar. Dat kwam door de fratsen van Ali B. "Niet alleen op seksueel gebied, maar hij heeft ook ontzettend veel drugs gedaan en ontzettend veel vergokt", luidt het.

Geen bevestiging

Toch willen ze de breuk niet bevestigen. “Ze hebben gezegd: ‘De buitenwereld heeft er niks mee te maken. We gaan gewoon net doen alsof we nog samen zijn en misschien komt het nog wel een keer goed'", aldus Goossens.

“Maar als je dit allemaal hoort, kan ik me niet voorstellen dat zijn vrouw nog op een relatie met deze man zit te wachten", stelt de tv-kennner.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws