Duidelijk: Patrick Lefevere reageert voor het eerst op ongeziene inzinking van Remco Evenepoel Wielrennen
Wielrennen

Duidelijk: Patrick Lefevere reageert voor het eerst op ongeziene inzinking van Remco Evenepoel

Duidelijk: Patrick Lefevere reageert voor het eerst op ongeziene inzinking van Remco Evenepoel

Remco Evenepoel zakte vrijdag compleet door het ijs in de rit richting de Tourmalet. De Belgische kampioen verloor meer dan 25 minuten op de Jumbo-drietand en moet zijn doelen nu verleggen.

Het was vrijdag snel duidelijk dat het niet de Vuelta van Evenepoel zou worden. Op 80 kilometer van de meet telde zijn achterstand al meer dan 2 minuten. Remco gooide de handdoek voor het eindklassement dan ook in de ring. Na de rit reageerde hij al kort.

“Wanneer je probeert en alles geeft, kan je geen spijt hebben. De tank was gewoon leeg vandaag. Ik wil het team bedanken voor alle steun en om bij me te blijven tot het einde. Wolven geven nooit op!” , aldus de wereldkampioen tegen de klok via X.

Ploegbaas Patrick Lefevere volgde de rit natuurlijk ook op de voet en deelde de tweet van Evenepoel met een veelzeggende emoticon: een sterke arm die zijn spieren opspant. Het lijkt er dus op dat we nog spektakel mogen verwachten van Evenepoel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws