Edward Theuns is genadeloos voor concurrent: “Dan vraag je gewoon om problemen!” Wielrennen
Wielrennen

Edward Theuns is genadeloos voor concurrent: “Dan vraag je gewoon om problemen!”

Edward Theuns is genadeloos voor concurrent: “Dan vraag je gewoon om problemen!”

Edward Theuns heeft twee goede sprintdagen achter de rug. Een overwinning wist hij nog niet te behalen, maar met de vorm zit het duidelijk goed.

Vooral over de rit van dinsdag moet Edward echt nog iets kwijt. Hij werd derde, maar in de laatste bocht gingen er vlak voor hem renners neer. Nederlander Marijn van den Berg schatte een scherpe bocht verkeerd in en schoof tegen de dranghekken.

Ook Robbe Ghys - de lead-out van Kaden Groves - moest voet aan grond zetten. Na de rit wees Theuns niet naar de parcoursbouwer, maar wel naar de EF-renner die viel: “Als je zo een bocht instuurt… Dan vraag je gewoon om problemen!”

"Maar die val heeft me wel geholpen, ik kon profiteren en opschuiven naar de derde positie. Ik heb nog geprobeerd om naar het achterwiel van Kaden Groves te springen, maar er zaten twee fietslengtes tussen en ik kreeg het gaatje niet dicht", sluit de 32-jarige snelle man af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws