Een week na zijn zware val: Wout Van Aert heeft groot nieuws te melden Wielrennen
Wielrennen

Een week na zijn zware val: Wout Van Aert heeft groot nieuws te melden

Een week na zijn zware val: Wout Van Aert heeft groot nieuws te melden

Er is hoop aan de horizon voor Wout van Aert. De kopman van Visma-Lease a Bike heeft voor het eerst sinds zijn ernstige val in Dwars door Vlaanderen een activiteit op Strava vastgelegd. Van Aert maakte een wandeling van bijna vier kilometer in Herentals, wat een positief teken is voor zijn herstelproces.

Volgens recente updates gaat het naar omstandigheden goed met Van Aert. De grootste pijn van zijn gebroken ribben, sleutelbeen en borstbeen lijkt te verminderen. De brand- en schaafwonden die hij opliep tijdens de val blijven echter nog steeds een bron van ongemak.

Desondanks lijkt de revalidatie van Van Aert sneller te verlopen dan aanvankelijk verwacht. Er wordt zelfs gesuggereerd dat de Ronde van Italië (4 mei - 26 mei) nog steeds een haalbare optie is. Dit is echter afhankelijk van een voorspoedig herstel en voldoende trainingsmogelijkheden voorafgaand aan de Giro.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws