‘Eisen van Arnaud De Lie zijn héél slecht nieuws voor supertalent Alec Segaert bij Lotto-Dstny’ Wielrennen
Wielrennen

‘Eisen van Arnaud De Lie zijn héél slecht nieuws voor supertalent Alec Segaert bij Lotto-Dstny’

‘Eisen van Arnaud De Lie zijn héél slecht nieuws voor supertalent Alec Segaert bij Lotto-Dstny’

Alle ogen zijn momenteel natuurlijk op de Vuelta gericht. Maar het merendeel van de professionele renners rijdt natuurlijk níet mee in de Ronde van Spanje.

Belgisch vicekampioen op de weg én in de tijdrit Alec Segaert, bijvoorbeeld.Na de Ronde van de Toekomst heeft hij beslist om wat rust in te lassen, maar hij zal toch even opgeschrokken zijn toen hij te horen kreeg dat Lotto-Dstny de overeenkomst met materiaalsponsor Ridley vroegtijdig verbroken heeft.

De Belgische wielerformatie maakt de overstap naar het Baskische Orbea. Ridley reageerde inmiddels al op de breuk en op de kritiek die ze bij Lotto-Dstny hadden op het materiaal: “Ze beweren dat onze fietsen niet ProTour waardig zijn… merkwaardig wanneer je ziet hoeveel wedstrijden De Lie wint op onze nieuwe ‘Falcn’.”

‘En ook wanneer je leest dat (tijdritspecialist) Alec Segaert op 16 september 2022, naar aanleiding van het tekenen van een profcontract, stelt dat de nieuwe Ridley-tijdritfiets zeker een rol gespeeld heeft in zijn beslissing!” , gaat de CEO van de fietsenfabrikant verder. “Een goed en aandachtig lezer begrijpt dat er meer aan de hand is.”

Contract 

“Net voor het opzeggen van de lopende overeenkomst met Ridley kondigt Lotto-Dstny het openbreken en de verlenging van de overeenkomst met Arnaud De Lie aan”, concluderen ze bij Ridley. “Hiervoor was uiteraard budget nodig, meer budget dan voorzien. En dat is waar het schoentje gewrongen zit.” Door het nieuwe contract van De Lie kan Segaert dus niet meer op zijn vertrouwde tijdritfiets rijden. Toch echt wel een domper.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws