Evenepoel schrikt ferm: “Remco gaat acht op de tien keer van hem verliezen!” Wielrennen
Wielrennen

Evenepoel schrikt ferm: “Remco gaat acht op de tien keer van hem verliezen!”

Evenepoel schrikt ferm: “Remco gaat acht op de tien keer van hem verliezen!”

Remco Evenepoel heeft weer een bijzonder mooi seizoen achter de rug. Hij werd onder meer wereldkampioen tijdrijden.

Bij Wielerkrant had Nico Mattan het over de ‘Aerokogel uit Schepdaal’. Hij denkt dat Evenepoel het moeilijk zal hebben om lang de beste tijdrijder van de wereld te blijven. Mattan denkt dat supertalent Joshua Tarling snel de scepter zal overnemen.

“Voor mij is hij de beste tijdrijder van het moment. Hij gaat in een vlakke tijdrit 8 van de 10 keer Evenepoel kloppen”, laat hij er geen twijfel over bestaan.” In een bergrit in de Tour gaat hij Evenepoel nooit kunnen kloppen, maar Tarling is de grootste specialist in het tijdrijden!”

“Als hij volgend jaar meerijdt in de Tour de France en er zit een vlakke tijdrit van twintig kilometer in, dan zal hij winnen”, voorspelt Mattan. “En dat terwijl hij nu nog maar 19 is. Tarling is het grootste talent voor tijdritten dat ik gezien heb in de jeugd.”

Evenepoel

De voormalige Flandrien wil wel benadrukken dat hij het enkel over vlakke tijdritten heeft: “Evenepoel is natuurlijk een complete renner. Een talent en wereldkampioen tijdrijden, maar binnenkort zal het wel eens Tarling zijn die wereldkampioen tijdrijden gaat worden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws