Frank Raes doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Het is door hém” Wielrennen
Wielrennen

Frank Raes doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Het is door hém”

Frank Raes doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Het is door hém”

Frank Raes kennen we natuurlijk allemaal vooral als (voormalig) voetbalcommentator. Toch ligt ook het wielrennen hem nauw aan het hart, en dat dankzij enkele toptalenten.

“Ik moet zeggen: door de generatie van der Poel, van Aert en Pogacar ben ik opnieuw van het wielrennen gaan genieten”, zegt Frank in Gazet van Antwerpen. “Ik was dat een beetje kwijt door Armstrong, bij wie het toch vooral de boel controleren was. Nu begint de Tour en denkt Van der Poel: ‘Ik ga rap eens alles aan frut rijden.’ Topvoetbal is mooi, maar ik geniet nu bijna meer van de koers.”

Wie de naam Mathieu van der Poel in een interview vermeldt, laat onvermijdelijk ook de naam van Wout van Aert vallen. “Ik vind zijn variatie aan talent fantastisch”, zegt Frank over de Kempenaar. “Hij wint op de Ventoux, hij wint een tijdrit en de dag nadien nog een sprint op de Champs-Elysées. Die kan zich daar dus voor opladen.”

“Wie kan dat nu, drie zulke verschillende ritten winnen? Zelfs Pogacar niet, en die reed de hele Tour kapot. En intussen wint Van Aert alweer in het veldrijden. Allemaal met een Tom Boonen-achtige naturel, niet?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws