José De Cauwer is er niet gerust in en waarschuwt Remco Evenepoel: “In de tang!” Wielrennen
Wielrennen

José De Cauwer is er niet gerust in en waarschuwt Remco Evenepoel: “In de tang!”

José De Cauwer is er niet gerust in en waarschuwt Remco Evenepoel: “In de tang!”

Remco Evenepoel is nog steeds een topkandidaat voor de eindoverwinning van de Vuelta. Buiten Sepp Kuss en Marc Soler - twee renners waar hij normaal niet echt schrik van moet hebben - staan al zijn concurrenten op achterstand.`


In de tijdrit van dinsdag werd Evenepoel mooi tweede na Filippo Ganna. Bij Sporza lieten Renaat Schotte en José De Cauwer hun licht schijnen over het vervolg van de Ronde van Spanje: “Misschien moet Kuss op een bepaalde dag nog wel knechten.”

“Maar mocht Vingegaard sneller wegvallen in de stand dan Kuss, dan kan de Amerikaan uitgespeeld worden als tweede man”, aldus De Cauwer. “Voorlopig denk ik nog altijd dat hij de eerste man is waarop ze rekenen als ze iets moeten rechtzetten.”

“Maar voor hetzelfde geld gaat één van hen in een vlucht en dan moet Soudal Quick-Step weer controleren”, waarschuwt hij de Belgische kampioen en zijn ploeg voor een doemscenario. “Dan dreigt hij écht wel in de tang te zitten!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws