Leontine Borsato geeft teken van leven: "Zo gaat het met mij" Wielrennen
Wielrennen

Leontine Borsato geeft teken van leven: "Zo gaat het met mij"

Leontine Borsato geeft teken van leven: "Zo gaat het met mij"

Leontine Borsato heeft opnieuw van zich laten horen. Maanden was het stil op de sociale media vanwege de gebeurtenissen rond Marco Borsato.

Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Zowel tijdens 'The Voice of Holland' als tijdens 'The Voice Kids'. Marco zou te handtastelijk geweest zijn, ook bij minderjarigen. Sindsdien laat de Nederlandse zanger zich niet meer zien.

Klacht

Meer nog: een vrouw van 22 diende zelfs klacht in tegen Marco Borsato. Ze onthulde dat ze sinds haar vijftiende misbruikt werd door de zanger.

Leontine bleek het voorbije weekend in België te zijn geweest. "Zon, buitenlucht en vriendschap! (ok, en een beetje wijn) Dé ingrediënten voor een heerlijk weekend bij mijn vriendin in België", klinkt het op Instagram.

Gaat goed

Op de vraag van een van de volgers hoe het met haar gaat, antwoordt Leontine dat het goed gaat met haar. Het zijn nochtans geen evidente tijden voor Leontine en Marco.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws