Lora, de vrouw van Primoz Roglic, laat zich niet zomaar doen: “Dit gaat te ver!” Wielrennen
Wielrennen

Lora, de vrouw van Primoz Roglic, laat zich niet zomaar doen: “Dit gaat te ver!”

Lora, de vrouw van Primoz Roglic, laat zich niet zomaar doen: “Dit gaat te ver!”

In de Ronde van Spanje was er deze week weer heel wat animo te beleven. Jumbo heeft de Vuelta nog steeds in een wurggreep, maar wie zal de ronde winnen?

Dinsdag - de rit die Vingegaard won - kreeg Jumbo heel wat kritiek op zijn tactiek. Een Roglic fan uitte zijn ongenoegen via Instagram en de vrouw van de Sloveen - Lora - gaf die post een like, wat analist Benji Naesen al snel was opgevallen.

“De vrouw van Roglič liket een Instagram-posts van iemand die zegt dat de tactiek van Jonas Vingegaard en Jumbo-Visma onacceptabel is”, schreef Naesen bij zijn tweet. Lora was duidelijk niet te spreken over de Tweet en sloeg keihard terug.

“Bedankt voor de media-aandacht die ik nu krijg. Nooit eerder kwam ik terecht in zo’n discussie, maar we leren elke dag bij, nietwaar?”, opende ze. “Ik volg graag fanaccounts. Het doet me iets om te zien hoe gevoelig mensen zijn als het over hun helden gaat. Ze vechten zelfs voor hen.”

Geen videospel

“Ik voelde de pijn in die woorden en ik gaf een like omwille van de mooie woorden voor Primoz. Maar is een like voor vegetarische voeding op Instagram een teken dat ik een vegetariër ben?”, komt ze met een bedenkelijk argument. “Dit ging dus wel een beetje ver, hé?”

“Maar ik overleef deze shitshow op basis van een like. Tot slot nog dit: De volgende keer dat er reacties, opinies of ‘verkeerde’ likes over wielrenners komen, besef dan dat het gaat om mensen met een echtgenote, vrienden, vaders, zonen, broers… ”, sluit ze af. “Wielrennen zijn mensen, dit is geen videospel!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws