Lotte Kopecky over ruzie met Demi Vollering: “Volgende keer opnieuw!” Wielrennen
Wielrennen

Lotte Kopecky over ruzie met Demi Vollering: “Volgende keer opnieuw!”

Lotte Kopecky over ruzie met Demi Vollering: “Volgende keer opnieuw!”

Bij SD Worx hebben ze dit seizoen de overwinningen opgestapeld. Vooral de prestaties van Lotte Kopecky en Demi Vollering spraken tot de verbeelding.

Toch was het niet allemaal rozengeur en maneschijn bij de beste ploeg uit het vrouwenpeloton. In de Strade Bianchi klopte Vollering Kopcky in de spurt. Ze wisten niet meteen wie er gewonnen had en na de meet konden ze elkaar amper aankijken.

Vollering werd uiteindelijk uitgeroepen als winnares. Kopecky kwam eerder deze week bij Het Nieuwsblad nog eens terug op die gebeurtenis: “Ja, maar als ik daar nu op terugkijk, vind ik dat eigenlijk een logische reactie van ons beiden.”

“Allebei wisten we niet wie er had gewonnen en wat er nu precies gebeurd was”, verklaart de wereldkampioene. “Het zou toch heel verkeerd geweest zijn om dan te staan knuffelen of zo. Ik ben zo blij voor jou… Dat gevoel hadden we gewoon niet.”

Rivalen 

Toch komen de twee toppers uit de Lage Landen best goed overeen: “We zijn vriendinnen buiten de koers, in de koers willen we allebei winnen! Mensen mogen daarover schrijven wat ze willen, maar in dezelfde situatie – laat ons wel hopen dat die zich niet meer voordoet – zal de reactie opnieuw dezelfde zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws