Marco Borsato niet welkom bij reünie ‘Sergio Over De Grens’ Wielrennen
Wielrennen

Marco Borsato niet welkom bij reünie ‘Sergio Over De Grens’

Marco Borsato niet welkom bij reünie ‘Sergio Over De Grens’

Marco Borsato is niet uitgenodigd voor de reünie-aflevering van ‘Sergio Over De Grens’. Zijn aflevering werd eerder ook geschrapt.

Marco Borsato wordt sinds enkele weken beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Nederlandse zanger, die coach was bij ‘The Voice Kids’, zou een aantal deelnemers hebben betast. Dat zou gebeurd zijn tijdens een barbecue van ‘The Voice Kids’.

Ophef

Aanvankelijk zou VTM een aflevering van ‘Sergio Over De Grens’ met Borsato hebben uitgezonden, maar de zender besliste deze te schrappen nadat er klacht werd ingediend tegen hem. Borsato is dus ook niet uitgenodigd op de reünie van het programma.

“We begrijpen dat de berichtgeving rond Marco Borsato heel wat ophef veroorzaakt”, liet VTM weten aan Het Laatste Nieuws. “Het is op dit moment aan het gerecht in Nederland om zich te buigen over de schuldvraag.”

Axel Daeseleire

“Als familiezender vinden we het belangrijk om de sereniteit in dit complexe verhaal op te zoeken. Daarom kiezen we ervoor om de aflevering van ‘Sergio Over De Grens’ waarin Marco Borsato te zien is niet uit te zenden. De aflevering zal vervangen worden door de uitzending met Axel Daeseleire.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws