‘Mathieu van der Poel dropt bommetje: Wereldkampioen grijpt drastisch in’ Wielrennen
Wielrennen

‘Mathieu van der Poel dropt bommetje: Wereldkampioen grijpt drastisch in’

‘Mathieu van der Poel dropt bommetje: Wereldkampioen grijpt drastisch in’

Mathieu van der Poel heeft dit seizoen weer heel wat mooie dingen laten zien. Hij ging normaal nog een drietal wedstrijden rijden, aangezien hij zijn regenboogtrui graag wil tonen aan het publiek.

Woensdag nam hij deel aan de GP de Wallonie, waar hij in de sprint om de derde plaats geklopt werd door Jasper De Buyst. Met de Super 8 Classic, Circuit Franco Belge en Parijs-Tours stonden er nog drie mooie wedstrijden op zijn programma.

Maar Van der Poel denkt eraan om drastisch in te grijpen en dit seizoen níet meer in actie te komen op de weg: “Het olympische testevent wil ik zeker doen... Gewoon om het gevoel op de mountainbike nog eens te hebben en omdat ik richting Spelen absoluut het parkoers wil kennen.”

“Maar ik weet niet of ik die andere koersen nog ga halen. Gewoon rondrijden om rond te rijden heeft ook niet veel nut… Als het niet betert, weet ik het niet. Misschien is het dan wel beter om te rusten en mij voor te bereiden op het crossseizoen. Een langere periode zonder koers zal mij deugd doen”, concludeert hij bij Het Nieuwsblad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws