Maxime Monfort verlaat Lotto-Dstny en maakt de overstap naar andere wielerploeg Wielrennen
Wielrennen

Maxime Monfort verlaat Lotto-Dstny en maakt de overstap naar andere wielerploeg

Maxime Monfort verlaat Lotto-Dstny en maakt de overstap naar andere wielerploeg

Er zijn zo van die mensen die in één adem met hun werkgever genoemd worden. Ploegleider Maxime Monfort was er daar bij Lotto-Dstny zonder twijfel één van.

Zijn laatste zes jaar als profwielrenner kwam hij uit voor de Belgische wielerformatie en sinds 2020 was hij er ploegleider. Maar aan het einde van het seizoen zal hij het team dus verlaten: “Dit was de moeilijkste beslissing uit mijn carrière.”

“Ik heb de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen. Ik heb gepraat met de mensen die belangrijk voor me zijn en ik heb beslist dat ik aan het einde van het seizoen de overstap naar een nieuw team zal maken”, kondigt hij aan dat hij een nieuwe uitdaging aangaat.

Naar waar hij trekt blijft nog even een geheim: “Ik wil Lotto-Dstny bedanken voor de afgelopen tien jaar. Ik zal hun resultaten áltijd in blijven volgen en ik hoop met heel mijn hart dat ze in 2026 kunnen terugkeren op World Tour-niveau!” Ook Cherie Pridham zal Lotto-Dstny trouwens verlaten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws