Mogelijk nieuw probleem voor Van Aert bij Jumbo-Visma na missen Europese titel Wielrennen
Wielrennen

Mogelijk nieuw probleem voor Van Aert bij Jumbo-Visma na missen Europese titel

Mogelijk nieuw probleem voor Van Aert bij Jumbo-Visma na missen Europese titel

Afgelopen zondag kwam Wout van Aert net tekort om de Europese titel te grijpen. Jumbo-ploegmakker Christophe Laporte ging met de zege aan de haal.

Dat Laporte een ploegmaat is bij Jumbo-Visma is natuurlijk een kleine pleister op de wonde. Maar dat Laporte bij het zelfde team als Van Aert rijdt, heeft mogelijk ook nog andere gevolgen voor de Belg. De Europese kampioen zal zijn voet namelijk naast Van Aert willen zetten in de klassiekers.

Met de titel op zak heeft hij daar ook al het recht toe. Het kopmanschap met één ploegmaat delen gebeurt natuurlijk vaker, maar bij Jumbo rijdt ook Dylan van Baarle nog rond. De Nederlandse ex-Roubaix-winnaar zal ook zijn kansen willen grijpen, maar daar blijft het niet bij.

Olav Kooij - die knap derde werd op het EK - zal volgend seizoen allicht nóg iets beter zijn dan dit jaar. En er zijn heel wat semiklassiekers die perfect op het lijf van de Nederlander geschreven zijn. Ook hij zal zijn zege in het voorjaar willen meepikken. Van Aert zal dus extra rekening moeten houden met zijn eigen ploegmaats…

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws